Goudzwaard Elektrotechniek

Plentys Renesse

Plentys Fresh Food is een nieuwe horecagelegenheid in het hart van Renesse. Zij hebben Goudzwaard Elektrotechniek ingeschakeld voor werkzaamheden op het gebied van de gehele elektrische installatie. Het ging om het vernieuwen van meterkast, leidingen monteren, bekabeling aanleggen en aansluiten, verlichting monteren en het opleveren en in bedrijf stellen van de gehele installatie.

www.plentys.nl
Foto
Foto
Foto

Nelson’s Renesse

Nelson’s is een brasserie – lunchcafé eveneens gevestigd in het bruisende Renesse. Ook hier heeft Goudzwaard Elektrotechniek de gehele elektrische installatie verzorgd.

www.nelsons.nl
Foto
Foto
Foto

Strandtent “De buurman”

Strandtent ‘De buurman’, die gevestigd is op ‘de kop van Schouwen’, heeft alle werkzaamheden op het gebied van de elektrische installatie aan Goudzwaard Elektrotechniek uitbesteed. 
Foto
Foto
Foto
Foto

Loods aan de Kuijerdamseweg Noordwelle

Opslagloods van landbouwvoertuigen en opslag van aardappelen en uien. In deze geheel nieuwe loods zijn alle werkzaamheden met betrekking tot het monteren, aansluiten en opleveren van schakelkast/ventilatiekast, en aanpassing meterkast in samenwerking met nutsvoorziening door Goudzwaard Elektrotechniek aangelegd. 
Foto
Foto
Foto
Foto
Wij werken met materiaal van o.a.:
 
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier
Logo Leverancier